WELCOME TO
VIETSTAR AIRLINES MULTIROLE CORPORATION

Vietstar Airlines Multirole Corporation (VSA) is an aviation companny specialized in Passenger – Cargo Transport, Aircraft Repairing & Maintenance, Aviation Fuel supplying and pilot training in Vietnam. Vietstar Airlines Multirole Corporation is a member belong to Vietnam Air defence – Airforce, Ministry of Defence.
Vietstar Airlines is a joint-stock entrtprise that joint venture withAir Defence Air-force , including Aircraft Repair Company A41 is a shareholder of the Company.

Passenger Charter Flight

../services 1

Providing passenger transportation by air in order to meet the needs of customers who want to transport quickly and conveniently

Airport Ground Handling

../services 1

Supplying ground handling services for airlines operating at the LCCT to ensure that the flight will take-off and landing safety

Aircraft Maintenance and Overhaul

../services 1

Providing aircraft maintenance & overhaul services for airlines operating in Viet Nam and Asia. The aircraft served primarily is Airbus, Boeing, ATR-72,Bombardier and other small wings aircraft

Flight Training

../services 1

Providing Pilot Training Services, Type rating from basic to commercial pilot. In addition, we also supply pilots for the commercial airlines operating in Viet Nam and Asia.

Sửa chữa, bảo dưỡng máy bay

Posted date: 15/07/2016 10:43 GMT+7
Reads : 2027
 

Công ty cung ứng dịch vụ bảo dưỡng, sửa chữa máy bay cho khách hàng là các hãng hàng không đang hoạt động tại sân bay Tân Sơn Nhất. Các loại máy bay được phục vụ chủ yếu là Airbus-320, Airbus-321, Boeing 737-300 đến 737-900, ATR-72, Bombardier và các loại máy bay cánh bằng loại nhỏ.

Hiện nay, Sân bay Tân Sơn Nhất đang tiếp đón và phục vụ cho khoảng hơn 25 Hãng hàng không Quốc tế và 3 hãng hàng không Quốc nội. Tương ứng với số lượng hãng bay như trên là khoảng hơn 250 chuyến bay đi và đến hàng ngày.

Theo các số liệu như trên, nhu cầu bảo dưỡng, sửa chữa máy bay cũng tăng lên rất nhiều. Để đáp ứng nhu cầu bảo dưỡng, sửa chữa máy bay, công ty đã xây dựng hangar sửa chữa máy bay đạt tiêu chuẩn Quốc tế và tuân thủ các yêu cầu của Cục Hàng không Việt Nam. Các kỹ sư phục vụ được đào tạo lý thuyết và thực hành trực tiếp tại các hangar sửa chữa máy bay lớn ở Châu Âu và Mỹ.

Hiện nay, công ty cung ứng dịch vụ sửa chữa, bảo dưỡng cho hầu hết các loại máy bay thân hẹp như Airbus-A320, Airbus-A321, Boeing B737-300 đến B737-900, ATR-72, Bombardier và các máy bay cánh bằng loại nhỏ.                                                 

Các Điều khoản và điều lệ của công ty về dịch vụ bảo dưỡng máy bay vui lòng xem tại đây VN & ENG

 
Relevant information: